Германският външен министър Аналена Бербок продължи днес разговорите си в Израел и

...
Германският външен министър Аналена Бербок продължи днес разговорите си в Израел и
Коментари Харесай

Германският външен министър се срещна с израелския президент

Германският външен министър Аналена Бербок продължи през днешния ден диалозите си в Израел и сутринта се срещна с израелския президент Ицхак Херцог в Йерусалим, съобщи ДПА, като се базира на формален представител. По-късно през днешния ден е планувана и среща с Бени Ганц, министър в израелския боен кабинет.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1552
Очаква се диалозите да се съсредоточат и върху плануваната от Израел военна атака против град Рафах в южната част на линията Газа, както и към ситуацията на мирното палестинско население.

Бербок прикани нощес за преустановяване на бойните дейности, базирайки се на разрастващата се филантропична злополука в линията Газа, като предизвести, че палестинският анклав е на " ръба на колапса ".

Тя също по този начин акцентира, че прекратяването на огъня би могло да сътвори опция за водене на договаряния за освобождението на още заложници, държани от придвижването " Хамас " и други палестински ислямистки групировки в линията Газа. По време на визитата си Бербок ще се срещне и с родственици на заложници, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР